40 jaar, dat is betrouwbaar!

  • Sinds 1978

    Sinds haar oprichting in 1978 anticipeert Abihome met succes op de evoluties op de markt van de ramen, deuren en veranda’s.

    Contacteer ons

Service en knowhow


Kwaliteitsvolle producten!

Sinds haar oprichting in 1978 anticipeert Abihome met succes op de evoluties op de markt van de ramen, deuren, veranda's, die  constante veranderingen ondergaan. Wij stellen u duurzame en hoogtechnologische materialen voor. Onze onafhankelijkheid biedt u de vrijheid van de beste keuze: wij werken alleen met merkmaterialen van topkwaliteit.

Gekwalificeerde techniekers dicht bij u!

Onze techniekers volgen regelmatig bijscholingen om de recentste technieken toe te passen. Dankzij hun expertise in de plaatsing en het onderhoud van ramen kunnen zij u een hoogwaardige naverkoopdienst verzekeren.

Een ervaren team dat naar u luistert!

U hebt een renovatieproject? Aarzel niet om met ons contact op te nemen. Onze klantendienst luistert naar al uw vragen.

Een gepersonaliseerde service en een gratis bestek!

Onze technisch-commerciële adviseurs begeleiden u bij uw keuzes en buigen zich over uw projecten. De verplaatsing en het bestek zijn gratis. U bent ook welkom in onze verschillende showrooms.

Scherpe prijzen!

Wij bieden u een renovatieproject dat aan uw wensen en behoeften beantwoordt, en toch aan uw budget is aangepast.

Een knowhow van meer dan 40 jaar!

Met meer dan 200.000 referenties danken wij ons succes aan de kwaliteit van onze producten, maar en vooral aan de kwaliteit van onze service, die wij blijven verbeteren. Abihome… de ontwerper van uw ramen!