40 years old is reassuring!

40 years old is reassuring!

De voordelen van pvc voor uw deuren en ramen

Polyvinylchloride, beter bekend als pvc, is een synthetisch materiaal van de plastiekfamilie. In België is pvc vandaag het meest gebruikte materiaal voor nieuwbouw en renovatie. En dat heeft zijn redenen! Pvc-deuren en -ramen beschikken over een heel aantal economische, ecologische en technische voordelen. Stevig en bewerkbaar, goedkoop en uiterst isolerend: pvc is een bijzonder materiaal, geschikt voor al uw projecten.

Minimaal onderhoud
Verflagen noch vernis: pvc-deuren en -ramen vragen praktisch geen onderhoud. Om te reinigen, volstaat een poetsbeurt met een zachte en vochtige spons eventueel doordrenkt van een niet-schurend huishouddetergent. Zo verwijdert u in enkele minuten al het stof dat zich mogelijk door statische elektriciteit kon ophopen.

Klimatologische veranderingen vormen geen enkel probleem
Pvc is niet afbreekbaar en corrosiebestendig. Het materiaal heeft het immense voordeel zich doorheen de tijd niet te vervormen. Klimatologische veranderingen hebben immers geen enkel effect op pvc. Dat maakt het een stevig en duurzaam materiaal, in lijn met de huidige ecologische uitdagingen. Bovendien vraagt de fabricage van pvc weinig energie en is pvc volledig recycleerbaar. Onze planeet zal er u dankbaar voor zijn!

Een bewerkbaar materiaal bij uitstek
Omdat pvc licht en gemakkelijk bewerkbaar is, is het ideaal voor de nieuwbouw of renovatie van elk type woning. Een veeleisend project? Pvc-ramen en -buitendeuren voldoen aan al uw eisen, zowel wat stijl als comfort betreft.

De beste kwaliteit/prijsverhouding
Pvc is een goedkoop materiaal én heeft isolerende eigenschappen. Pvc-deuren en -ramen bieden een uitstekende thermische en akoestische isolatie/prijsverhouding. Ook voor de kleinste budgetten.

Een uitgebreid kleurenpalet
De pvc-deuren en -ramen van Abihome bestaan in een uitgebreid kleurengamma, vinylkleuren of kleurtinten. Onze pvc-producten zijn beschikbaar in houtimitatie, aluminium-look, matte tinten, vlakke of gestructureerde kleuren. Het is zelfs mogelijk om twee verschillende kleuren te combineren: een kleur aan de binnenkant en een andere kleur aan de buitenkant. Deuren en ramen vormen de identiteit van uw woning, zowel binnen als buiten!

Wenst u meer te weten over ons gamma pvc-buitendeuren en -ramen? Onze technisch-commerciële adviseurs staan klaar om u te helpen.