Een woonuitbreiding van uw huis

Een woonuitbreiding van uw huis

Een veranda met plat dak is zo ontworpen om zich perfect te integreren in de stijl van uw huis en toch voor de perfecte overgang te zorgen tussen twee ruimtes.

U heeft dus niet de indruk dat u van de ene naar de andere ruimte wandelt maar wel dat ze naadloos in elkaar overgaan en dat u hierdoor meer ruimte en comfort krijgt.

Contacteer een adviseur
Veranda's met plat dak: wat is dat?

Veranda's met plat dak: wat is dat?

De woonuitbreiding of Veranda met plat dak heeft als voordeel openheid met zich mee te brengen en licht dat het hele jaar door een comfortabele manier van wonen garandeert dankzij het uitzonderlijke isolatieniveau.
In tegenstelling tot een klassieke veranda bestaat een veranda met plat dak niet enkel uit ramen.
Het platte dak heeft een constante plafondhoogte waardoor u de maximale ruimte van uw veranda benut. Daarnaast is het ook mogelijk om een dakraam te plaatsen om het gevoel van ruimte en licht te versterken.
Het is dus de combinatie van ondoorzichtige en glazen oppervlakken die de aanvoer van licht optimaliseren en een ideale isolatie garanderen voor een comfort dat perfect aanvoelt in elk seizoen.
Tot slot integreert deze veranda met plat dak zich perfect in de stijl van uw huis waarbij de ene ruimte naadloos overgaat in de andere.

Ons studiebureau

Ons studiebureau

De ingenieurs van ons studiebureau die onze ontwerpers bijstaan – vanaf het uitdenken tot het realiseren van uw project - kunnen ook zeer specifieke projecten aan. Vooral nu er veel aandacht wordt geschonken aan stabiliteit, thermische isolatie en EPG-normen. Zij vormen een essentieel onderdeel voor een verandabouwer die zichzelf respecteert.
Onze computerprogramma’s verzekeren de klant tegelijkertijd een duurzame stabiliteit en een thermische isolatie die voldoet aan de EPG-normen.

U heeft een project? Contacteer ons

Het gewone overstijgen. Onze manier van werken is het bewijs

  1. UEen 3D-visualisatie van onze creatie laat u toe om uw project perfect te beoordelen.
  2. Ons studiebureau staat klaar om u advies te geven bij uw plannen en de werken en staat in voor een gedetailleerde opmeting vooraleer de productie op te starten.
  3. De plaatsing door ervaren professionals die de werken uitvoeren met de nieuwste machines en apparatuur staat garant voor 10 jaar!
  4. Onze ‘service na verkoop’ laat een efficiënte interventie toe wanneer u dat nodig acht. Ons team staat altijd voor u klaar.
  5. Alle producten zoals aluminium, glas enz… waarmee onze constructies gemaakt worden, komen enkel van grote bedrijven met een goede reputatie. Zij hebben allemaal meerdere jaren ervaring in hun domein.