• Een veranda met een plat dak: een extra moderne en comfortabele ruimte!

Een veranda met een plat dak: een extra moderne en comfortabele ruimte!

Uw familie breidt uit en u denkt eraan om te verhuizen? U wenst meer licht maar wil de hitte van de zonnestralen vermijden? Hebt u graag meer zicht op uw prachtige tuin vanuit uw woning? Een veranda met plat dak maakt het mogelijk om op een eenvoudige manier meer ruimte, licht en opening in uw woning te creëren, terwijl de stijl van uw woning wordt aangehouden.

Een nieuwe woonruimte ...
Een veranda heeft het immense voordeel extra ruimte aan uw woning toe te voegen zonder dat u er een groot verbouwingsbudget moet voor uittrekken. Onnodig zich in enorme werken te storten. U kunt zichzelf heel eenvoudig een nieuwe woonruimte gunnen met een veranda die door ons ter plaatse wordt geassembleerd. Een tweede salon, een ruimte voor een homecinema, een eetplaats met zicht op de tuin, of nog, een extra slaapkamer ... De veranda met plat dak brengt niet alleen extra ruimte, maar ook meer licht dankzij de combinatie van een vol dak met glasoppervlaktes. Net zoals een extensie aan een woning, biedt de veranda met plat dak een uitbreiding naar buiten toe waar het bovendien ieder seizoen goed toeven is.

... met ultra-hedendaags design.
Het plat dak: de troef van de moderne veranda’s. Hebben kiosken, chalets of erkers eerder een klassiek aspect, dan is het hedendaags design van de veranda met plat dak absoluut eigentijds. Trendy maar daarom niet minder tijdloos: het design van dit type veranda sluit evengoed aan bij een nieuwe woning als bij een oudere stijl. De rechthoekige vorm en zuivere lijnen creëren een woonruimte met een mooie, gelijke hoogte onder het plafond. Van buitenaf, loopt het volume over in het gebouw. Binnenin geniet men van een nieuwe lichtinbreng dankzij de verlichting die in het plafond is geïntegreerd en de slim georiënteerde vensters. De ramen, met zuivere lijnen en elegant, sober schrijnwerk brengen het designaspect van de veranda mooi tot uiting.

Comfort, veiligheid, duurzaamheid
Hedendaags staat synoniem met comfort: de veranda’s met plat dak zijn juweeltjes van moderniteit, en dat niet alleen op esthetisch vlak maar ook in termen van thermische en akoestische isolatie. Snikheet in de zomer en ijskoud in de winter, de oude veranda’s behoren definitief tot het verleden. Dankzij kwaliteitsmaterialen, performante beglazing, bestudeerde oriëntatie en ventilatie, wordt de veranda een woonruimte zoals iedere andere ruimte waar men geen temperatuurverschil voelt. Het volle dak bestaat uit sandwichpanelen die uit verschillende lagen aluminium en isolatiemateriaal zijn samengesteld en lucht noch licht doorlaten. De beglazing bestaat uit dubbel glas en kunnen eventueel met een zonnewering worden uitgerust om de hitte op mooie dagen te temperen. De stevigheid van de veranda, gewaarborgd door materialen van hoge kwaliteit, garandeert ten slotte de veiligheid en duurzaamheid van deze nieuwe woonruimte.

Laat uw verhuisplannen varen en contacteer ons!