Een fraai design, goede isolatie, veiligheid, een aantrekkelijke prijs, onderhoudsgemak ... onze ramen in hout, PVC en aluminium bieden talrijke voordelen! Ontdek ons assortiment ramen dat exclusief in België wordt geproduceerd.

Productie van ramen in België

Abihome maakt kwaliteitsramen in België, meer bepaald in de Vurige Stede zoals Luik gemeenzaam wordt genoemd. Al onze ramen in hout, PVC en aluminium hebben uitstekende thermische en akoestische isolatie-eigenschappen maar het is op basis uw behoeften dat wij samen met u de optimale keuze zullen maken voor uw nieuwe ramen. Rekening houdend met de kenmerken van uw woning (isolatie, design, beveiliging ....), zullen wij u adviseren om voor één of ander type raam te kiezen: dubbele of driedubbele beglazing? Hoe de veiligheid optimaliseren? Welke materialen (hout, PVC of aluminium)? Welke kleuren? 
Neem contact met ons op voor meer informatie over de productie van uw ramen in België!

Plaatsing van houten, PVC en aluminium ramen

De plaatsing van een raam houdt een hele reeks stappen in: nameten, aanbrengen van de nodige beschermingen, voorbereiden van de dragende muur, plaatsen of controleren van de dorpels die beletten dat er water in het raam dringt, afwerken aan binnen- en buitenzijde, controleren en bijregelen van de vleugels, herstellen van het goed in de oorspronkelijke staat, vervolgens ook de recyclage van de oude ramen, enz.  Abihome is gespecialiseerd in de productie en plaatsing van uw ramen in hout, PVC of aluminium, voor alle stappen van de plaatsing tot de uiteindelijke afstelling. Ons team van deskundigen staat u bij met advies en helpt u het type raam te kiezen dat het best beantwoordt aan de behoeften voor uw woning. Neem contact met ons op voor een gepersonaliseerde offerte.

Types ramen

Ontdek ons ruime assortiment ramen: de PVC ramen bieden een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding; hout is een edel materiaal en zorgt niet alleen voor een goede isolatie maar is ook bijzonder geschikt voor identieke reproducties van deuren en ramen; de aluminium ramen, met glad of gestructureerd aspect en met heel slanke profielen, zijn ideaal voor grote glaspartijen; hout-aluminium ramen verenigen warmte en elegantie. Wil u meer informatie over de plaatsing van uw ramen in hout, PVC of aluminium in België, neem dan contact met ons op!

PVC Ramen

PVC Ramen

Ramen in PVC hebben een zeer aantrekkelijke verhouding prijs / isolatie en ze verzekeren u van een zeer makkelijk onderhoud.

Lees meer
Hout ramen

Hout ramen

Een ruime keuze aan ramen in hout met een elegant design.

Lees meer
Aluminium Ramen

Aluminium Ramen

Subtiel en sober. Aluminium leent zich perfect voor zowel renovatie als voor nieuwbouw.

Lees meer

Realisaties

Ontdek enkele van onze realisaties in België, meer bepaald onze ramen in de verschillende Brusselse gemeenten (Evere, Ukkel, Haren, enz.).