Onze vensterramen in aluminium zijn slank en elegant en tegelijk uiterst robuust. Ze zijn van onverwoestbare kwaliteit en zullen ontelbare jaren meegaan.

Productie van aluminium ramen

Abihome maakt duurzame en isolerende aluminium designramen in België. Bij de productie focussen wij op de kenmerken van aluminium ramen die zo op prijs worden gesteld, met name elegantie, stevigheid en soberheid. Zo komt het dat de aluminium ramen van Abihome perfect integreren, zowel in klassieke als in moderne en zelfs in avant-garde architectuur. Onze aluminium ramen zijn bovendien uiterst duurzaam. Ze zijn heel makkelijk te onderhouden, om de 3 maanden met een vochtige doek afnemen volstaat.

Plaatsing van aluminium ramen

Wat betreft de plaatsing en het onderhoud van de aluminium ramen, beheersen onze technici de meest geavanceerde technieken. Ze plaatsen uw ramen, ongeacht de hoogte van uw woning of het gewicht van de beglazing. Aluminium is immers licht en stevig en dus geschikt voor grote glaspartijen, waarvan de plaatsing alleen aan doorgewinterde experten wordt toevertrouwd.

Types aluminium ramen

Ontdek onze grote verscheidenheid aan aluminium ramen: het ultra-isolerende en extreem dunne 'Max Light', speciaal ontworpen om te beschermen tegen koude en lawaai en maximaal licht binnen te laten. Dit is één van de top aluminium ramen op de markt. Het aluminium schuifraam VisoGlide 500 met een uitstekende thermische onderbreking en drie isolatiekamers. Het UltraGlide aluminium schuifraam, dat breder en dikker is dan de VisoGlide 500, ideaal voor grote glaspartijen en verenigbaar met driedubbele beglazing. Het uiterst modern ogende aluminium raam Excellence (Star 75 van Aliplast met 75 mm dikte) dat een optimale isolatie biedt.

VG500 Schuifdeur

VG500 Schuifdeur

De VisoGlide 500 schuifdeur biedt een uitstekende thermische onderbreking.

Lees meer
UltraGlide Schuifdeur

UltraGlide Schuifdeur

De UltraGlide heeft een groter draagvermogen dan de VisoGlide 500 (verenigbaar met driedubbele beglazing), en is geschikt voor  grote glaspartijen.

Lees meer
Star 75 Raam

Star 75 Raam

Het Excellence (Star 75 van Aliplast met 75mm dikte) raam biedt een moderne look en een uitstekende isolatie.

Lees meer

Realisaties

Ontdek enkele van onze projecten van aluminium ramen in België, in het bijzonder in de verschillende Brusselse gemeenten (Evere, Ukkel, Haren, enz.).