Le châssis PVC offre de nombreux avantages, notamment un prix très attractif, d’excellentes valeurs d’isolation ainsi qu’un entretien facile de vos fenêtres. Découvrez notre gamme de châssis en PVC produite en Belgique.

Productie van PVC ramen

PVC is het leidend materiaal op de bouw- en renovatiemarkt in België. Abihome maakt PVC producten van topkwaliteit in België, namelijk in Luik. Voor uw ramen is PVC een betaalbaar, makkelijk te verwerken, duurzaam en isolerend materiaal dat weinig of geen onderhoud vereist. Het heeft uitstekende warmte- en geluidsisolerende eigenschappen. In het bijzonder verzekert de keuze voor de Kömmerling-profielen u niet alleen een topkwaliteit voor uw PVC ramen maar ook een ruime keuze aan kleuren en verfijnde ontwerpen. Neem contact met ons op voor meer informatie over de productie van uw PVC ramen in België!

Plaatsing van PVC ramen

Voor de plaatsing en het onderhoud van de PVC ramen, passen onze technici de meest geavanceerde technieken toe. De PVC ramen zijn licht en makkelijk te verwerken en, eenmaal naar behoren geplaatst door ons team, duurzaam en zeer onderhoudsarm. Nu en dan afnemen met een vochtige doek volstaat om het door statische elektriciteit aangetrokken stof te verwijderen. PVC ramen zijn de meest voordelige oplossing door hun uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Neem contact met ons op voor meer informatie over de plaatsing van uw PVC ramen in België!

Types PVC ramen

Ontdek ons ruim assortiment PVC ramen: het raam Kömmerling MD, te combineren met dubbele of driedubbele beglazing en op prijs gesteld om zijn isolerende eigenschappen; het 76 mm dikke Kömmerling AD, een duurzaam robuust PVC raam en onvervangbare standaard; het schuifraam Kömmerling Premislide dat ruimte en licht biedt; het plaatsbesparende en sterk isolerende PVC hefschuifraam Kömmerling PremiDoor 76mm.

PVC Ramen (Kömmerling MD)

PVC Ramen (Kömmerling MD)

Dit PVC-raam maakt het gebruik van dubbele of driedubbele beglazing mogelijk. Het bestaat uit 6 kamers en 3 afdichtingen, en zorgt daarmee voor de modernste thermische en akoestische isolatie.

Lees meer
PVC Ramen (Kömmerling AD)

PVC Ramen (Kömmerling AD)

Het 76 mm dikke PVC-raam "Kömmerling AD" uit het Kömmerling gamma is een onmiskenbare standaard en zorgt voor een moderne en strakke look.

Lees meer
SCHUIFRAAM in PVC (KÖMMERLING PREMISLIDE)

SCHUIFRAAM in PVC (KÖMMERLING PREMISLIDE)

Het "Kömmerling Premislide 76mm" schuifraam in PVC is een veilig en duurzaam product. Het is gemakkelijk te bedienen (zelfs voor kinderen en u geniet tegelijkertijd van licht en ruimte.

Lees meer
HEFSCHUIFRAAM IN PVC (KÖMMERLING PREMIDOOR)

HEFSCHUIFRAAM IN PVC (KÖMMERLING PREMIDOOR)

Met het hefschuifraam "Kömmerling PremiDoor 76mm" in PVC bespaart u niet alleen ruimte, het is ook sterk isolerend raam.

Lees meer

Realisaties

Ontdek enkele van onze projecten van PVC ramen in België, in het bijzonder in de verschillende Brusselse gemeenten (Evere, Ukkel, Haren, enz.).