• PVC Ramen

    Ramen in PVC hebben een zeer aantrekkelijke verhouding prijs / isolatie en ze verzekeren u van een zeer makkelijk onderhoud.

    PVC Ramen

PVC Ramen

Ramen in PVC hebben een niet te onderschatten verhouding prijs / kwaliteit. Ze zijn eveneens duurzaam en hebben een uitstekende isolatie.
Contacteer ons voor meer informatie, advies voor uw projecten of voor een bestek.

PVC Ramen (Kömmerling MD)

PVC Ramen (Kömmerling MD)


Dit PVC-raam maakt het gebruik van dubbele of driedubbele beglazing mogelijk. Het bestaat uit 6 kamers en 3 afdichtingen, en zorgt daarmee voor de modernste thermische en akoestische isolatie.

Lees meer
PVC Ramen (Kömmerling AD)

PVC Ramen (Kömmerling AD)


Het 76 mm dikke PVC-raam "Kömmerling AD" uit het Kömmerling gamma is een onmiskenbare standaard en zorgt voor een moderne en strakke look.

Lees meer
SCHUIFRAAM in PVC (KÖMMERLING PREMISLIDE)

SCHUIFRAAM in PVC (KÖMMERLING PREMISLIDE)


Het "Kömmerling Premislide 76mm" schuifraam in PVC is een veilig en duurzaam product. Het is gemakkelijk te bedienen (zelfs voor kinderen en u geniet tegelijkertijd van licht en ruimte.

Lees meer
HEFSCHUIFRAAM IN PVC (KÖMMERLING PREMIDOOR)

HEFSCHUIFRAAM IN PVC (KÖMMERLING PREMIDOOR)


Met het hefschuifraam "Kömmerling PremiDoor 76mm" in PVC bespaart u niet alleen ruimte, het is ook sterk isolerend raam.

Lees meer

Polyvinylchloride, beter bekend als pvc, is een synthetisch materiaal van de plastiekfamilie. In België is PVC vandaag het meest gebruikte materiaal voor nieuwbouw en renovatie. En dat heeft zijn redenen! Pvc ramen beschikken over een heel aantal economische, ecologische en technische voordelen. Stevig en bewerkbaar, goedkoop en uiterst isolerend: PVC is een bijzonder materiaal, geschikt voor al uw projecten.

Minimaal onderhoud voor uw ramen in PVC
Verflagen noch vernis: pvc-deuren en -ramen vragen praktisch geen onderhoud. Om te reinigen, volstaat een poetsbeurt met een zachte en vochtige spons eventueel doordrenkt van een niet-schurend huishouddetergent. Zo verwijdert u in enkele minuten al het stof dat zich mogelijk door statische elektriciteit kon ophopen.

Klimatologische veranderingen vormen geen enkel probleem
Pvc is niet afbreekbaar en corrosiebestendig. Het materiaal heeft het immense voordeel zich doorheen de tijd niet te vervormen. Klimatologische veranderingen hebben immers geen enkel effect op pvc. Dat maakt het een stevig en duurzaam materiaal, in lijn met de huidige ecologische uitdagingen. Bovendien vraagt de fabricage van pvc weinig energie en is pvc volledig recycleerbaar. Onze planeet zal er u dankbaar voor zijn!

Een bewerkbaar materiaal bij uitstek
Omdat pvc licht en gemakkelijk bewerkbaar is, is het ideaal voor de nieuwbouw of renovatie van elk type woning. Een veeleisend project? Pvc-ramen en -buitendeuren voldoen aan al uw eisen, zowel wat stijl als comfort betreft.

De beste kwaliteit/prijsverhouding
Pvc is een goedkoop materiaal én heeft isolerende eigenschappen. Pvc-deuren en -ramen bieden een uitstekende thermische en akoestische isolatie/prijsverhouding. Ook voor de kleinste budgetten.

Een uitgebreid kleurenpalet
De pvc-deuren en -ramen van Abihome bestaan in een uitgebreid kleurengamma, vinylkleuren of kleurtinten. Onze pvc-producten zijn beschikbaar in houtimitatie, aluminium-look, matte tinten, vlakke of gestructureerde kleuren. Het is zelfs mogelijk om twee verschillende kleuren te combineren: een kleur aan de binnenkant en een andere kleur aan de buitenkant. Deuren en ramen vormen de identiteit van uw woning, zowel binnen als buiten!

Wenst u meer te weten over ons gamma PVC ramen? Onze technisch-commerciële adviseurs staan klaar om u te helpen.