Houten ramen staan voor authenticiteit en onevenaarbare warmte. Hout is niet alleen een uitstekende thermische en akoestische regelaar, het is ook gemakkelijk te onderhouden.

Productie van houten ramen

Abihome biedt houten ramen op maat, aangepast aan persoonlijke wensen qua afmetingen, beglazing, vormgeving. Onze fabrikanten geven uw houten ramen de stijl en de isolatie die passen bij uw woning. Het FSC- of PEFC-label garandeert dat we ecologisch verantwoorde ramen produceren, meer bepaald dat de voor de productie van de ramen gebruikte materialen afkomstig zijn van duurzaam beheerde bossen. Daar het gemakkelijk kan worden verwerkt, is hout een materiaal dat wij heel veel vaak gebruiken om ramen op identieke wijze te reproduceren.

Plaatsing van houten ramen

De houten ramen, natuurlijk isolerend, staan bekend om hun sterkte en duurzaamheid, dankzij technieken, bijvoorbeeld gelijmd-gelamelleerd hout, die onze deskundigen meester zijn, specialisten in de plaatsing van houten ramen sedert 1978. Voor de plaatsing en het onderhoud van de houten ramen (buiten schilderwerk), passen onze technici de meest geavanceerde technieken toe. Zij plaatsen uw zware ramen, ongeacht de hoogte van uw woning of het gewicht van de materialen.

Types houten ramen

Hout is niet alleen een natuurlijke isolator, het creëert ook een warme sfeer in uw woning. Ontdek ons veelzijdig aanbod van houten ramen: de Comfort 68mm, een houten raam met hoge isolatieprestaties dat zich leent zowel voor renovatie- als voor bouwprojecten; de Excellence 88mm, raam dat beantwoordt aan de eisen van passiefhuizen en nieuwbouw met hoge thermische en akoestische prestaties; Het houten schuifraam ten slotte, zonder uitsprong langs binnen, dat klaarheid en plaatsbesparing verenigt. Voor meer informatie over onze houten ramen, advies over uw projecten of om een offerte aan te vragen, neem online contact met ons op of bezoek ons in Brussel, Ukkel of Luik.

Ramen in Hout "Comfort 68 mm"

Ramen in Hout "Comfort 68 mm"

Het Comfort 68mm raam biedt een hoge isolatieprestatie, en is geschikt voor renovatie en nieuwbouw.

Lees meer
Ramen in Hout "Excellence 88mm"

Ramen in Hout "Excellence 88mm"

Het Excellence (88mm) raam beantwoordt aan de eisen van de passiefbouw en van de nieuwe gebouwen met hoge thermische en akoestische prestaties.

Lees meer
Houten schuifdeur

Houten schuifdeur

De houten schuifdeur, zonder uitsprong naar binnen, combineert klaarheid en plaatsbesparing. Erg populair als toegang tot de tuin of het terras.

Lees meer
Hout-Alu Ramen

Hout-Alu Ramen

Houten raam met een aluminium omhulsel aan de buitenkant, voor een warm gevoel binnen en een gemakkelijk onderhoud buiten.

Lees meer

Realisaties

Ontdek enkele van onze projecten van houten ramen in België, in het bijzonder in de verschillende Brusselse gemeenten (Evere, Ukkel, Haren, enz.).