Een opening naar buiten

Een opening naar buiten

Omdat elke woning uniek is, biedt Abihome u verschillende veranda modellen aan die zich perfect aanpassen aan uw behoeften.

Zo kan u genieten van allerlei prachtige dingen die zich buiten afspelen… van bij u binnen.

Contacteer ons
Verschillende veranda­concepten

Verschillende veranda­concepten

Onze concepten zijn technisch zo ingenieus dat de teams van Abihome een enorme variëteit aan modellen kunnen uitvoeren met finesse: van eenvoudig tot ingewikkeld. Zo kan elke constructie namelijk aangepast worden aan de eisen van de moderne architectuur.

Elk project is uniek en op maat maar toch tonen wij u hier een overzicht van verschillende stijlen die vaak door ons studiebureau gerealiseerd worden: klassieke veranda’s, Victoriaanse, chalets, kiosken, bow window, patio’s en pergola’s.

Ons studie­bureau

Ons studie­bureau

De ingenieurs van ons studiebureau die onze ontwerpers bijstaan – vanaf het uitdenken tot het realiseren van uw project - kunnen ook zeer specifieke projecten aan. Vooral nu er veel aandacht wordt geschonken aan stabiliteit, thermische isolatie en EPG-normen. Zij vormen een essentieel onderdeel voor een verandabouwer die zichzelf respecteert.

Onze computerprogramma’s verzekeren de klant tegelijkertijd een duurzame stabiliteit en een thermische isolatie die voldoet aan de EPG-normen.

U heeft een project? Contacteer ons

Het gewone overstijgen. Onze manier van werken is het bewijs

  1. Een 3D-visualisatie van onze creatie laat u toe om uw project perfect te beoordelen.
  2. Ons studiebureau staat klaar om u advies te geven bij uw plannen en de werken en staat in voor een gedetailleerde opmeting vooraleer de productie op te starten.
  3. De plaatsing door ervaren professionals die de werken uitvoeren met de nieuwste machines en apparatuur staat garant voor 10 jaar!
  4. Onze ‘service na verkoop’ laat een efficiënte interventie toe wanneer u dat nodig acht. Ons team staat altijd voor u klaar.
  5. Alle producten zoals aluminium, glas enz… waarmee onze constructies gemaakt worden, komen enkel van grote bedrijven met een goede reputatie. Zij hebben allemaal meerdere jaren ervaring in hun domein.