• 5 troeven van aluminium deuren, ramen en veranda’s

5 troeven van aluminium deuren, ramen en veranda’s

Met zijn unieke stijl, elegantie en lichtheid die geen afbreuk doen aan zijn stevigheid is aluminium een materiaal dat uiterst geschikt is voor nieuwbouw en renovaties. Aarzelt u nog voor uw nieuwe deuren en ramen of uw veranda? Ziehier 5 goede redenen om voor aluminium te kiezen.

Sober en strak

Aluminium kaders worden van uiterst fijne profielen gemaakt, met strakke lijnen als resultaat. Het sobere design van aluminium deuren, ramen en veranda’s is bijzonder gegeerd voor moderne of hedendaagse woningen. Abihome lakt de aluminium ramen en deuren in hoge temperatuur ovens, waardoor het mogelijk is om een zeer gevarieerd palet matte, glanzende of gestructureerde kleuren te bieden. U vindt gegarandeerd uw eigen stijl!

Polyvalent
Omdat aluminium makkelijk te bewerken en aan te passen is, zijn de mogelijkheden zeer divers. Het materiaal is ideaal voor grote ramen en perfect geschikt voor renovaties en nieuwbouw. Bovendien leent het zich uitstekend voor veranda’s of grote schuifdeuren! Welk ontwerp ook: een aluminium kader is altijd een goede keuze.

Duurzaam 
Als 100 % recycleerbaar materiaal blijkt aluminium een echte troef op het vlak van duurzaamheid, des te meer omdat het bijna eindeloos gerecycleerd kan worden zonder aan kwaliteit in te boeten. Dat maakt aluminium tot een duurzaam materiaal bij uitstek! En omdat aluminium licht is, is het gemakkelijk te vervoeren en te bewerken, wat dan weer minder energie vraagt. Nog een duurzaam voordeel! Kortom, kiezen voor aluminium deuren, ramen of veranda’s is kiezen voor het milieu.

Licht en toch stevig
Lichtheid hoeft geen synoniem te zijn voor breekbaarheid. Aluminium is vormvast en bestand tegen alle weersomstandigheden - regen, wind, zon ... Meer nog, het materiaal beschikt over anticorrosieve eigenschappen en heeft het voordeel niet-ontvlambaar te zijn, wat bijdraagt tot zijn stevigheid. De aluminium deuren en ramen van Abihome zijn bovendien uitgerust met hoogwaardig beslag dat tegen alle beproevingen bestand is.

Gemakkelijk onderhoud
Aluminium deuren, ramen en veranda’s onderhouden is kinderspel. Dankzij zijn resistentie tegen corrosie, stevigheid en duurzaamheid ontstaan er geen krassen waar vuil zich kan ophopen. Afhankelijk van de woonomgeving, volstaat een eenvoudige poetsbeurt twee tot vier keer per jaar met zuiver water (en eventueel een neutraal schoonmaakmiddel).

Meer weten? Ons adviserend team staat klaar om je bij al je bouw- of renovatieprojecten te begeleiden.